Video x hamster bini melayu nonok tembam kuat sex

Posted by / 27-Aug-2017 01:19

Video x hamster bini melayu nonok tembam kuat sex

Kedua belah kaki gua pulak tahu je mengepit badan dia. Sambil tu gua jeling-jeling kat belakang leher dia yang putih. Aduuuu..buat-buat sakit sambil tangan kiri guapun sengaja gua letak atas bahu dia. Adooii..nancy, slow le sikit woiii....." Dia ketawa je.

Gua kalah sungguh dengan perfume pompuan ni,cepat je naik stim.

Satu hari gua pegi curi lada sulah (lada hitam) kat rumah jiran sebelah.

Pelir dah nak mampus dalam seluar pendek yang ada spender tu kat dalam.

tangan gua mula le naik ke leher, lu tau le gua ni....setakat ni pengalaman kira bulih lerr.

Dia buat tak pedulik je masa gua dok gesel-gesel ni.

Gua dengar suara dia sengau sikit bila bercakap semasa hidung dipicit. Tiba-tiba biji lada hitam yang ada kat tangan gua jatuh terus. Amoi pun terus tampar peha gua, sikit lagi dekat nak kena konek. Lepas tu.pun cakap kat dia: Nancy, kalau le tangan you salah lepuk, kena 'benda ni', bahaya you nanti. Dua belah tangan dia genggam penumbuk dan mula tumbuk kat lutut gua. mulut dia pulak tak berhenti mengomel dalam dialek foochow. Gua paut badannya sehingga dia jatuh terjelepuk atas riba gua.

Gua pegang kedua pergelangan tangannya dan tarik sehingga dengan badannya sekali naik ke atas.

Aku sekali tu ada jugak kenal sorang, budak kerja insurans. Gesel bulih..pegang tangan bulih..nyewa hotel murah.

Ishhh...takkan le basuh kencing camtu, sampai dah dekat 5 minit masih tenyeh cipap....dia masih ada lagi.

Gua cakap, masuk bilik fail kejap, nak nengok kes yang gua nak selesai minggu depan.

Muka dia tak le secantik Nasha atau Erra, tapi body tu mak oii....macam model. masa dia masuk bilik air, gua sengaja lintangkan batang gua supaya nampak jelas, bila dia keluaq nanti....mesti dia naik siok.

Rumah gua ni, kalau lu nak tahu....boleh panjat siling and then boleh naik atas bumbung toilet.

video x hamster bini melayu nonok tembam kuat sex-90video x hamster bini melayu nonok tembam kuat sex-2video x hamster bini melayu nonok tembam kuat sex-7

tiba-tiba.....haaaa....harapan gua hampir tercapai, tapi kira berjaya dah lerr, bila dia bangun dan duduk dekat gua.

One thought on “video x hamster bini melayu nonok tembam kuat sex”